Clinica RMN Bucuresti

Cauti o clinica RMN in Bucuresti, cu aparatura de top, echipa medicala profesionista si totodata cu preturi accesibile? Vino la Biomed Scan!

Clinica RMN Biomed Scan este o clinica specializata doar in investigatii de imagistica prin rezonanta magnetica – iRM, cu o experienta extrem de vasta in patologiile abordate (Rmn cerebral, Rmn coloana, Rmn articulatii, Rmn genunchi, Rmn extremitati, RMN pelvis, Angio rm, si multe altele).

Echipamentele folosite sunt din gama celor mai performante – General Electric, cu rezonanta magnetica atat de 1,5 Tesla cat si de 3 Tesla. De altfel, suntem printre putinele centre medicale RMN private din Bucuresti care au in dotare un aparat RMN de 3 Tesla (modelul GE Signa HDxt), cu preturi foarte accesibile.

Te ajutam cu efectuarea examinarilor prin rezonanta magnetica atat cu bilet de trimitere prin Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, cat si contra cost, la cele mai mici preturi din piata. De asemenea, efectuam iRM si pentru asiguratii societatilor de asigurare partenere din Romania, precum Allianz, Asirom, Europ-Assistance, Signal iDuna.

Important! Plata investigatiilor RMN poate fi facuta si in rate daca ai Card Avantaj (de la Credit Europe Bank) sau card Star Credit (de la Banca Transilvania).

Echipa medicala este formata din medici primari si specialisti, asistenti-operatori cu inalta calificare si, mai presus de toate, cu o vasta experienta in domeniu investigatiilor prin rezonanta magnetica.

Accesul la clinica de imagistica RMN Biomed Scan este extrem de facil, fiind pozitionati langa statii de transport in comun si metrou (vezi detalii aici).

Clinica iRM este acreditata si certificata conform standardului ISO 9001:2008.

Te asteptam cu drag. Suna acum pentru o programare rapida!

Activitatea Biomed Scan se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).