Pachet cardiologie: consultatie + ecografie inima + ekg + pulsoximetrie la doar 199 de lei


La fiecare 30 de minute
un roman sufera un infarct!

*conform datelor Societatii Romane de CardiologieSuna acum pentru o consultatie completa la inima!

Pachet cardiologie:

consultatie + ecografie cardiaca + ekg + pulsoximetrie

In clinica: 290 lei!
La domiciliu: 700 lei!

In situatia unei afectiuni ale inimii, timpul este esential tocmai de aceea in clinica noastra din Bucuresti vei gasi o echipa de medici specialisti cardiologi cu program de lucru si in zilele de weekend.

Ce este cardiologia?

Cardiologia este specialitatea medicala care cuprinde diagnosticul si tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficientei cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor si al bolilor pericardului.

Ecografia inimii (cunoscuta sub numele de ecografie cardiaca sau ecocardiografie) este o investigatie imagistica noninvaziva si nedureroasa care implica o evaluare a inimii folosind ultrasunete ce ofera imagini fixe. Aceste imagini permit medicului cardiolog sa vizualizeze (cu ajutorul unei sonde exterioare plasata pe peretele toracelui) dimensiunea cordului, afectiuni valvulare, afectiuni congenitale etc.

 

Ecografia de inima este recomandata pentru stabilirea diagnosticului oricarui pacient cardiac la indicatia medicului cardiolog sau oricarui pacient care are unul sau mai multe simptome cardiace:

  • Durere tocacica (durere in piept)
  • Dispnee (respiratie grea)
  • Palpitatii (tulburari de ritm cardiac)
  • Oboseala
  • Edeme (umflaturi la nivelul mainilor/picioarelor)

Electrocardiograma (EKG) este un test care inregistreaza grafic activitatea electrica a inimii, prin intermediul unor electrozi care sunt asezati pe piele, de regula in zona pieptului, a bratelor si/sau a picioarelor. Aceasta procedura este rapida si nedureroasa.

Prin intermediul EKG-ului se verifica prezenta semnelor unei posibile boli cardiovasculare, ritmul inimii, se poate diagnostica un infarct miocardic etc.

Pulsoximetria este o metoda noninvaziva, nedureroasa si rapida de a testa si masura nivelul saturatiei de oxigen din organism, sau nivelul oxigenului din sange cu ajutorul unui dispozitiv de mici dimensiuni care se plaseaza, de regula, pe degetul mainii.

Medici cardiologi

Dr. Valentin Marghescu

Medic specialist cardiolog

Dr. Andreea Ivanescu

Medic specialist cardiolog

Dr. Adela Ileana Cirstea

Medic specialist cardiolog

Activitatea Biomed Scan se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).